Kampanjan ehdot

Luovuttamalla tuotteet kampanjamme mukaisesti myymäläämme myytäviksi, hyväksyt nämä sopimusehdot.

Tämän kampanjan järjestäjä on Fiskars Finland Oy Ab, Y-tunnus 1903608-9 (”Fiskars”). Kampanjan tarkoituksena on kampanja-ajan kuluessa lunastaa kuluttaja-asiakkailta vanhoja Fiskars-konsernille nykyään kuuluvien tuotemerkkien tuotteita seuraavin ehdoin. Tuotteita vastaanotetaan vain kampanja-ajan. Pidätämme oikeudet muuttaa kokeilun kestoa.

Kampanja on tarkoitettu vain yksityisille kuluttaja-asiakkaille, ei yrityksille tai jälleenmyyjille. Emme ota vastaan esimerkiksi ravintoloiden astiastoja.

Tuotteiden luovuttaminen myyntiin ja korvaus

Voit tuoda tuotteesi myyntiin myymälöihimme*. Tuotteesi arvioidaan kuntoluokituksen** perusteella ja Fiskars tekee niistä sinulle yhteenvedon. Tämä yhteenveto muodostaa ostotarjouksen. Tuotteiden kunnon arviointi on kokonaisuudessaan Fiskarsin harkinnassa. Vastaat siitä että olet tuotteiden laillinen omistaja. Mikäli et hyväksy tuotteillesi annettua kuntoluokitusta tai sen lopputulos ei mielestäsi ole oikea, sinulla on mahdollisuus olla antamatta tuotteitasi myyntiin, eli olla hyväksymättä ostotarjousta. Hyväksytty kuntoarvio muodostaa sitovan ostosopimuksen sinun ja Fiskarsin välille. Mikäli olet jo hyväksynyt kuntoarvion ja tuotteet on otettu myyntiin Fiskarsin toimesta, ei ostosopimusta voida enää perua.

Fiskars hyvittää tuotteista niiden kuntoluokituksen mukaisen summan valintasi mukaan käteisenä tai etuseteleinä Myiittala-tilillesi. Huomaathan, että mikäli tuotteesi ovat Fiskarsin arvion mukaan rikki niitä noudettaessa tai tuodessasi niitä myymälään, ei tuotteita voida ottaa myyntiin, eikä niistä hyvitetä mitään. Hyvitämme kuntoarvion mukaisen korvauksen kolmen (3) työpäivän kuluessa tuotteiden hyväksymisestä MyIittala-etusetelinä, joka on voimassa 31.12.2018 asti. Etusetelin voi käyttää Iittala Storeissa ja Iittala Outleteissa.

Huomioithan, että myymälässä voidaan rajoittaa asiakkailta ostettavien tuotteiden määrää kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojasi käsitellään Fiskarsin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vastuuvapaus

Fiskars ei vastaa mistään välillisestä tai seuraamuksellisesta vahingosta, kuten tuoton menetyksestä.

Pidätämme oikeudet kokeiluun liittyvien ehtojen muutoksiin.

*Kokeilussa mukana olevat myymälät:

  • Iittala & Arabia Muotoilukeskus (Helsinki)
  • Iittala Outlet Tammisto (Vantaa)
  • Iittala Outlet Palokka (Jyväskylä)

**Tuotteiden kuntoluokitukset:

  • A: Uudenveroinen - Tuote on käyttämätön tai siinä on vähäisiä yksittäisiä käytön jälkiä.
  • B: Käytetty - Astiassa on jonkin verran käytön jälkiä, mutta se ei ole merkittävästi naarmuuntunut.
  • C: Paljon käytetty tai rikkoutunut - Tuotteessa on paljon naarmuja, halkeama, pala tai pohjaleima puuttuu tai tuote on muulla tavalla rikkoutunut.

Huomaathan, että koska meillä ei ole myymälöissämme käytettävissä pesuvälineistöä eikä astioiden puhdistamiseen tarvittavia kemikaaleja, toivomme että astiat tuodaan meille puhtaina, vailla kalkkitahroja ym. värjäytymiä. Mikäli sellaisia astioissa on, joudumme luokittelemaan ne C-ryhmään, eli käytännössä materiaalikierrätykseen. Näistä astioista emme myöskään voi maksaa hyvitystä.